RondOm Podotherapeuten:

Slimme oplossingen voor problemen die veroorzaakt worden door een afwijkende stand van de voeten of verkeerd looppatroon.

De podotherapeuten van RondOm Podotherapeuten zijn gespecialiseerd in het uitgebreid onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan uw voeten, enkels, knieën, heupen en rug die u kunnen belemmeren in het dagelijks functioneren en welke ontstaan door een afwijkende voetstand of verkeerd looppatroon. Ook sportblessures of klachten als gevolg van diabetes mellitus of reuma (o.a. artrose) kunnen door een podotherapeut behandeld worden. De podotherapeut heeft een aantal behandelmethoden om de oorzaak van een klacht te achterhalen of deze weg te nemen. Hier kunt u bijvoorbeeld denken aan podotherapeutische zolen of ortheses, maar ook medical taping behoort tot de mogelijkheden.

Een uitgebreid overzicht van aandoeningen, werkwijze en toegepaste therapieën alsook tarieven en vergoedingen vindt u op de website www.rondompodotherapeuten.nl

Rondom Podotherapeuten

Afspraak maken:

Elke vrijdag kan in MC Helius een afspraak worden gemaakt bij de podotherapeut.

Voor meer informatie en het maken van afspraken kunt u bellen naar het secretariaat van de praktijk, te bereiken op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur op het centrale telefoonnummer 088-1180500.

U kunt ook zelf een afspraak maken, zonder hulp van de secretaresse, via de webagenda op de website.