Vacature huisarts

    Home / Vacature huisarts

Vacature huisarts

Helius MC is een modern goed geoutilleerd gezondheidscentrum met praktijken in Hellevoetsluis en Middelharnis. Helius MC is een academische huisartsenpraktijk, verbonden aan het Erasmus MC. Tevens is een van de huisartsen erkend opleider.

Helius heeft momenteel 30 medewerkers: In totaal zijn er 6 huisartsen werkzaam, doktersassistentes, POH-S, POH-GGZ, HAIO, administratief medewerkers en baliemedewerkers. Tevens is er aan ons centrum een klinisch-psycholoog verbonden. In het centrum is ook een apotheek gevestigd.

De maatschap Helius bestaat momenteel uit drie praktijkhouders. Twee
praktijkhouders hebben, gezien hun leeftijd, het voornemen in de komende jaren hun participatie te verminderen, c.q. te stoppen. Aangezien wij een grote patiëntenpopulatie hebben en wij de continuïteit, toegankelijkheid en kwaliteit van eerstelijnszorg voor onze populatie willen blijven garanderen, streven wij op termijn naar een maatschap van 4-5 maten.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ondernemende huisarts, die in de nabije toekomst overweegt toe te treden tot de maatschap. In eerste instantie wordt een dienstverband aangeboden van 4 dagen per week. Wij bieden verschillende faciliteiten, zowel op inhoudelijk vlak, alsook economisch-financiële vlak { elektrische auto van de zaak, 4% bijtelling).

Basis-artsen met affiniteit voor de huisartsgeneeskunde worden ook uitdrukkelijk verzocht te solliciteren aangezien wij een academische huisartsenpraktijk zijn en met een erkend opleider in onze maatschap.

U kunt uw sollicitatiebrief met curriculum vitae richten aan:

Mevr. J. de Jongh, praktijkmanager
Schelpenpad 2B
3225BZ Hellvoetsluis
Tel: 06-53653691
e-mail: jorrienadejongh@hotmail.com

Ook voor inlichtingen kunt u contact opnemen met mevr. J. de Jongh
Voor meer informatie over Helius MC verwijzen wij graag naar onze website.