Helius MC Hellevoetsluis

Helius MC is een samenwerkingsverband van verschillende hulpverleners. Door nauw met elkaar samen te werken, kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Voor spoed: 06-10777288

Laatste nieuws

29 jul 2021
0
Vakantie huisartsen

Vakantie huisartsen

De huisartsen zijn de volgende data afwezig in verband met vakantie: Dr. A.C. de Jongh: – Maandag 12 juli t/m vrijdag 30 juli. Drs. M.A. Karimi: – Maandag 19 juli t/m vrijdag 6 augustus. Drs. E.J. Landweer: – Maandag 9 ..
15 mei 2020
0
Geneeskundige verklaring in tijden van corona.

Geneeskundige verklaring in tijden van corona.

Heeft u een vraag over een geneeskundige verklaring in tijden van corona? Vraagt u – bijvoorbeeld op verzoek van uw werkgever, de school van uw kinderen of een andere instantie – uw huisarts om een geneeskundige verklaring? Uw eigen huisarts ..
27 mrt 2020
0
Corona virus

Corona virus

Vanwege de huidige situatie met betrekking tot het coronavirus laten wij niemand toe binnen de praktijk zonder afspraak en zonder vooraf telefonisch contact met de assistente. Dit ter bescherming van uw gezondheid, die van de kwetsbare patiënten en de huisarts ..
31 jul 2018
0
Praktijk gesloten

Praktijk gesloten

Momenteel is de praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen.
21 nov 2017
0
Online afspraken maken.

Online afspraken maken.

Momenteel is het helaas niet mogelijk om online een afspraak te maken bij de huisarts. Onze excuses voor het ongemak.
26 mei 2017
0
Hooikoorts

Hooikoorts

Wat is hooikoorts? Hooikoorts is een allergie die veel voorkomt. Je lichaam is dan overgevoelig voor pollen die in de lucht hangen. Ook stuifmeel van bloeiende bomen veroorzaken zo’n allergische reactie. Het immuunsysteem reageert op het inademen van pollen en ..