Helius MC Hellevoetsluis

Helius MC is een samenwerkingsverband van verschillende hulpverleners. Door nauw met elkaar samen te werken, kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Voor spoed: 06-10777288

Laatste nieuws

27 okt 2020
0
Prioritering griepvaccinatie.

Prioritering griepvaccinatie.

Griepprikken het eerst naar mensen met een medische aandoening en 70-plussers Er lijkt meer vraag naar griepprikken bij de huisartsen te zijn dan dat er voorraad is. Daarom heeft staatssecretaris Blokhuis, na advies van het RIVM, besloten om gezonde mensen ..
21 sep 2020
0
Griepvaccinaties

Griepvaccinaties

De griepvaccinatie worden dit jaar gegeven op zaterdag 31 oktober 2020. Let op: dit wordt niet op de huisartsenpraktijk gedaan maar in eventcentrum Ri-Jo. Locatie: Eventcentrum Ri-Jo, aanrijroute: via brug Kickersbloem, secundair rijden kanaalweg oz, tot aan locatie. Mensen die ..
15 mei 2020
0
Geneeskundige verklaring in tijden van corona.

Geneeskundige verklaring in tijden van corona.

Heeft u een vraag over een geneeskundige verklaring in tijden van corona? Vraagt u – bijvoorbeeld op verzoek van uw werkgever, de school van uw kinderen of een andere instantie – uw huisarts om een geneeskundige verklaring? Uw eigen huisarts ..
27 mrt 2020
0
Corona virus

Corona virus

Vanwege de huidige situatie met betrekking tot het coronavirus laten wij niemand toe binnen de praktijk zonder afspraak en zonder vooraf telefonisch contact met de assistente. Dit ter bescherming van uw gezondheid, die van de kwetsbare patiënten en de huisarts ..
31 jul 2018
0
Praktijk gesloten

Praktijk gesloten

Momenteel is de praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen.
21 nov 2017
0
Online afspraken maken.

Online afspraken maken.

Momenteel is het helaas niet mogelijk om online een afspraak te maken bij de huisarts. Onze excuses voor het ongemak.
26 mei 2017
0
Hooikoorts

Hooikoorts

Wat is hooikoorts? Hooikoorts is een allergie die veel voorkomt. Je lichaam is dan overgevoelig voor pollen die in de lucht hangen. Ook stuifmeel van bloeiende bomen veroorzaken zo’n allergische reactie. Het immuunsysteem reageert op het inademen van pollen en ..